Onze meubels te koop in winkel My Own Style

Posted by on mrt 6, 2015 in Nieuws | 0 comments

Onze meubels te koop in winkel My Own Style

Vanaf vandaag zijn een aantal van onze meubels te zien én te koop in de winkel van My Own Style aan de Pa Verkuijllaan 11 in Badhoevedorp. My Own Style, een online retailconcept bedacht om aan de behoefte van de werkende vrouw te voldoen. Online zelf ontwerpen van matching schoenen, tassen, riemen en accessoires met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Geopend op vrijdag en zaterdag van 10:00u-17:00u....

Lees meer

Stoer & Stijlvol in Witte Weekblad

Posted by on nov 11, 2014 in Nieuws | 0 comments

Morgen, woensdag 12 november, staat er een artikel over Stoer & Stijlvol in het Witte Weekblad. Leuk om even te lezen en meteen een mooie gelegenheid om even naar nieuwe spullen te kijken in ons assortiment!

Lees meer

Showroom vandaag open!

Posted by on jun 12, 2014 in Nieuws | 0 comments

Het is een prachtige dag. Zin om een stukje te fietsen? Stop dan even onderweg bij de showroom. We zijn open van 10:00-14:00, vandaag donderdag 12 juni. Gezellig!

Lees meer

Katwijk groot succes!

Posted by on mei 26, 2014 in Nieuws | 0 comments

Afgelopen zaterdag was een fantastische dag op de Brocante aan zee fair in Katwijk. Veel enthousiaste bezoekers, leuke mede brocanteurs en een gezellige sfeer. Complimenten aan de organisatie, wij zijn er volgende keer weer bij!

Lees meer

Stoer & Stijlvol in Katwijk

Posted by on mei 23, 2014 in Nieuws | 0 comments

Stoer & Stijlvol in Katwijk

Zin in brocante? Kom dan zaterdag 24 mei naar Katwijk. Daar staan wij samen met nog meer brocanteurs op de Brocante aan zee fair. Gezellig! Van 10.00u-16.00u in Het Anker, Voorstraat 74.

Lees meer

Wat wordt de kleur?

Posted by on apr 10, 2014 in Nieuws | 0 comments

Wat wordt de kleur?

We zijn druk bezig met deze prachtige boerenkast. Helemaal geschuurd en klaar voor een kleurtje. Benieuwd hoe hij wordt? Houd dan de site en facebook in de gaten….

Lees meer

Zaterdag 29 maart a.s. open!!

Posted by on mrt 25, 2014 in Nieuws | 0 comments

De bollenvelden staan in bloei en de keukenhof is geopend. Een goede reden voor Stoer & Stijlvol om zaterdag 29 maart a.s. de deur van de showroom open te zetten. Je bent welkom van 11:00u tot 15:00u.

Lees meer

Stoer & Stijlvol op Ladies Day in Flora

Posted by on mrt 7, 2014 in Nieuws | 0 comments

Stoer & Stijlvol op Ladies Day in Flora

Wil je kennis maken met leuke onderneemsters uit de omgeving en genieten van een lekkere high tea? Kom dan naar de Ladies Day in Hotel Flora in Hillegom a.s. zondag van 14:00u – 17:00u. Natuurlijk is Stoer & Stijlvol ook aanwezig!

Lees meer

Het is bijna zover!

Posted by on mrt 3, 2014 in Nieuws | 0 comments

Het is bijna zover!

De vloer ligt erin, de laatste verf gaat op de muren en a.s. woensdag komt het glas voor de ramen. De officiële opening volgt binnenkort, maar wie zin heeft om vast een voorproefje te komen nemen openen wij onze deuren op donderdag 6 maart a.s. van 10.00 uur tot 14.00 uur. Leuk als je...

Lees meer

Flink klussen

Posted by on feb 14, 2014 in Nieuws | 0 comments

Flink klussen

Het schuurwerk zit erop! Spinrag en stof eruit, wij binnenkort met verf en kwasten erin. Komende week voorjaarsvakantie, dus 1 maart open is misschien wat amitieus, maar die dag verhuizen lijkt ons een goed doel. Aan het nieuwe raam wordt hard gewerkt. Wat een vakwerk, het oude glas in lood herstellen. Blijf ons volgen op facebook en de site voor de werkelijke...

Lees meer